"Hordaland skal være en ledende energiregion i Europa"


 Til Forsiden      Om HOG Energi      Arkiv      Rapporter      Prosjekter      Medlemmer      Aktivitet      Lenker        In English 
Til Forsiden

 

Om HOG Energi

 Sist oppdatert: 26. mai 2016

 

Bli med til OTC i Houston 30. april til 5. mai

Business Region Bergen har igjen gleden av å invitere til felles delegasjonsreise til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston. Vær med til verdens største messe innen energi-feltet den første uken i mai. Fremstøtet skjer i tett samarbeid med HOG Energi og NCE Subsea.

Det er femte året Bergensregionen er representert på verdens største oljemesse. OTC er en av verdens viktigste møteplasser for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi internasjonalt. Det er derfor viktig at vi her markerer den betydelige rollen våre lokale leverandørbedrifter har i denne næringen verden over.

Vi legger opp til bedriftsbesøk, spennende seminarer, og besøk på messen. Vårt mål er at små og mellomstore bedrifter innenfor olje, gass og ny energi skal få en god introduksjon til nye markedsmuligheter.

Delegasjonsreisen gir gode muligheter til viktig teambuilding mellom næringen, FoU-miljøer og det offentlige, og arrangementet kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.

Ta kontakt med Ingrid Jæger: ingrid@brb.no eller 91815904 dersom du har spørsmål.

Klikk her for påmelding!


Frist for påmelding er 30. januar grunnet korte frister når det gjelder fly- og hotellkapasitet. Programmet er et foreløpig program, og vi jobber med forskjellige instanser for å ferdigstille dette. Det vil komme jevnlige oppdateringer etterhvert som de forskjellige aktivitetene blir endelig bekreftet.

Vi ser frem til å møte deg og din bedrift på OTC i Houston!